ANDERE ARGUMENTEN TEGEN USA

Publié le par Comite

1) De toekomst van de planeet laat de USA ijskoud. De internationale overeenkomsten gekend als het Kyoto-verdrag werden nog steeds niet geratificeerd door de USA.

 

2) Recente berichtgeving leert ons dat de USA de mogelijkheid van Iran om kernwapens te produceren laat onderzoeken.  Dit in het kader van “The war on terror” en de zogenaamde “as van het kwaad” enz......waar wij ons herinneren dat de massavernietigingswapens in Irak nog steeds onvindbaar of onbestaande zijn merken wij nu dat er militaire eenheden van de USA een onafhankelijke staat penetreren vanuit spionagedoeleinden omdat Iran misschien binnen 7 jaar kernbomtechnologiën zou kunnen gaan bezitten.  Laat ons niet vergeten dat tot op de dag van vandaag de USA de enige mogendheid is die de verwoestende kracht van een kernbom ooit gebruikt heeft in een oorlogssituatie.  Merk op: op dit moment is de burgemeester van Hiroshima in Europa aanwezig om te lobbyen voor een verbod op kernwapens, wereldwijd.

 

3) De ongeoorloofde aanval op Irak en het destabiliseren van dit land.  De USA heeft een destabiliserende factor in dit land omdat zij als detonateur werken op de krachten in Irak die de militaire bezetting door de USA afkeuren.

 

4) Wij stellen dat een jeugd, opgevoed met MTV en Mac Donalds zeker geen voorbeeld is voor Europese jongeren, en dit om redenen van fysieke en mentale gezondheid.

 

5) De niet aflatende steun aan Israël, wat dit land ook doen mag. Israël dat als DE destabilisatiefactor in het Midden-Oosten mag beschouwd worden.

 

 

Publié dans antiotan

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article