Waarom tegen USA ?

Publié le par Comitee

Omdat zij Europa militair bestrijden en bezetten !

 

De USA ondersteunde en ondersteunt nog altijd de Islamitische terroristen in Kosovo, Bosnië en Tsjetsjenië. Ze hebben Servië gebombardeerd en onderhouden basissen in Europa al is er geen communistische dreiging meer.  Meer nog, honderden Oost-Europese vrouwen worden vastgehouden in verkrachtingskampen in Bulgarije en Albanië als verzetje voor de Amerikaanse troepen.

 

Omdat de « American way of life » vooral de multiculturele samenleving is

 

De USA is ongetwijfeld de grootste verantwoordelijke inzake het verdwijnen van de identiteiten in de wereld en is zelf één der grootste multiraciale landen.

 

Omdat de USA een economische oorlog voeren tegen Europa

 

Via spionage, afluisterpraktijken en geopolitieke handelingen trachten de USA Europa economisch te isoleren en afhankelijk te maken.

 

Omdat wij geen ultraliberaal systeem willen

 

Meer dan de helft van de Amerikaanse bevolking leeft onder de armoedegrens, of er net boven.  Dit “ieder voor zich” principe in deze samenleving veroorzaakt geweld en ressentiment. Meer nog, het kapitalistische systeem vertoont verstikkingsverschijnselen die de basis van het economische systeem aantasten.

 

Omdat de USA onze culturele vijand is

 

De USA draagt een zuiver individualistische cultuur uit, ontdaan van alle wortels.  Zij ontwikkelden een minderwaardige cultuur die de geesten van onze bevolking vergiftigd en ze conditioneert in een producent –consument schema.

 

 Comite « Nationalisten tegen NAVO » - antiotan@hotmail.com

Publié dans antiotan

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article